Minik Bilim Kahramanları

Minik Bilim Kahramanları Keşfediyor / FIRST® LEGO® League Discover okul öncesi çocuklarına yönelik oyun tabanlı bir erken STEM programıdır.

Geçen sene de okulumuzda uygulanan programın uygulamasına bu sene ikinci dönem başlanacaktır.

4-6 yaş arası okul öncesi çocukları için düzenlenen program her sene farklı bir görev içeren tema kapsamında gerçekleşmektedir. Çocuklar, öğretmenleri rehberliğinde sınıf içinde, tema özelinde hazırlanan LEGO ®️ Education Keşif Seti ile gerçek dünya ile bağlantılı temayı keşfetmeye başlayacaklar.Program boyunca çocuklar mühendisler gibi düşünüp hareket edecekler; gözlem, sorgulama, araştırma yapma becerilerini geliştirme fırsatı bulup, bolca soru soracaklar. Ayrıca öğrendiklerini karşılaştıkları yeni görevlerde kullanma becerileri kazanacaklar.

2023-2024 MASTERPIECE℠ Sezonu

Minik Bilim Kahramanları, FIRST ®️ LEGO®️ League FIRST ®️ IN SHOW℠ sezonunda MASTERPIECE℠ teması üzerine çalışacaklar.